Coco lekotteli niukassa mekossa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Rap-tähti Ice-T:n vaimo Nicole Coco Austin päätyi äskettäin paparazzien haaviin hänen saapuessaan Deja Vu Adult Amporium -tapahtumaan Las Vegasissa. Tapahtuman teeman mukaisesti Coco oli pukeutunut rinnat esille tuovaan minimekkoon, joka ei tähtösen muotoja peitellyt.

Kurvikkaan ulkomuotonsa vuoksi Cocolla voi olla joskus vaikeuksia löytää itselleen istuvia vaatteita. Usein hänen yllään nähdään tiukkaakin tiukempia mekkoja. Uusimman mustan pitsimekon hän kertoo teettäneensä itselleen. Twitteristä hameotos päätyi myös Instagramiin paremmista kuvakulmista ikuistettuna. Katso kuva tästä.

– Fanien pyynnöstä! Tässä on kuva mekostani, joka nähdään myös Twitterin profiilikuvassa, kertoi Coco blogissaan.

34-vuotias blondi tähditti aiemmin siippansa kanssa Ice Loves Coco -sarjaa. Pari ilmoitti äskettäin keskusteluohjelmassa, ettei aio jatkaa ohjelman kuvaamista kolmannen tuotantokauden jälkeen, mikä tuli päätökseen viime vuoden puolella. Viime aikoina Coco on viettänyt aikaansa New Yorkissa, jossa hän valmistautuu uuteen burleskiesitykseen The Vanity Vixens -tanssiryhmän kanssa.