Tosifanin unelma: Harry Potter -kurssit aloitetaan verkossa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Harry Potter -kirjoista tutut kurssit kiinnostavat monia velhoelämän ja taikuuden ystäviä. Nyt loitsuja on mahdollista opetella oikeasti Hogwarts Is Here -sivustolla, jossa tarjotaan Tylypahkasta tuttuja kouluaineita verkko-opiskelijoiden iloksi.

Oppilaat voivat opiskella muun muassa loitsuja, taikajuomia, pimeiltä voimilta suojautumista, tähtitiedettä, yrttitiedettä ja taikakausien historiaa. Opiskelu on autenttisen tuntuista, sillä siihen kuuluu kotitehtäviä, kyselyitä ja kokeita. Kurssit ovat Muggles for Muggles -faniryhmän järjestämiä.

Time-lehden mukaan yhdeksänviikkoisilla kursseilla pääsee tutustumaan syvemmin Tylypahkan maailmaan ja niillä voi samalla tutustua muihin Potter-faneihin. Osallistuminen on ilmaista, ja niiden kautta voi tosiaan tuntea olonsa hetkeksi kuin Harry Potter, Ron tai Hermione.