Marianne Kallio paljasti Viidakon tähtöset -keskeyttämisen syyn: ”En olisi voinut uskoa!”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Viidakon tähtösten kolmas tuotantokausi koki jo kuvausten alkuvaiheessa myllerryksiä, kun kaksi sen kilpailijaa luovutti ensimetreillä. Miss Viro Kristina Karjalaista vaivasi hammastulehdus, kun taas suomalaisen suosikkiblondi Marianne Kallio kyllästyi joukkueessaan kokemaansa syrjintään.

Timantit-joukkueeseen kuulunut povipommi sai muutamien tuntien sisällä tarpeekseen joukkuekavereidensa vinoilusta ja pakkasi laukkunsa. Hän kertoi Staran haastattelussa viettäneensä viikon hotellissa ennen kuin pääsi lähtemään Thaimaasta, joten julkkisneito ehtiä pohtia tapahtumia rauhassa ennen paluuta Suomeen.

– Heti alussa mulle alkoi vinoilu monista asioista. En kestänyt sitä yksin, ja luovutin sen takia. Tiina Jylhä huomasi heti, että mua vastaan oli ryhmitytty, kun päästiin leirille. Jo ennen leirijakoa mulle vittuiltiin verkka-asusta, olemuksesta ja vähän kaikesta, Marianne Kallio kertoi Staralle.

– Eniten sain kuulla ilkeilyä Tia Kiurulta ja myös Suvi Pitkäseltä tuli äksyilyä. Tiina ei saanut millään tavoin sopua aikaan, sillä hän oli eri leirissä. Lähtöön vaikutti myös todella paljon mun fyysisen terveyden oireilu. Sairastan astmaa ja mun oli tosi vaikea hengittää lääkkeistä huolimatta.

Kallio kertoo palanneensa hyvin arkeen tapahtumien jälkeen ja tilanne näyttää positiiviselta työrintamalla. Vaaleaverikkö vihjaileekin uusista, isoista projekteista, joista tullaan kuulemaan tulevaisuudessa. Hän ei kuitenkaan unohda koskaan viidakon tapahtumia, ja latasi todellisen mielipiteensä kiusaajistaan.

– He antavat omalla käytöksellään esimerkkiä, että on ok kiusata sellaista ihmistä, josta ei pidä. Käytös oli kuin koulukiusaajilla. En olisi voinut uskoa, että jopa Suvi Pitkäsen kaltainen äiti ja kasvattaja alentuu sellaiseen. Lähdin kuitenkin itse viidakosta järkevästi, enkä seiniä hajottamalla, peffa pystyssä! Käyttäydyin hyvin kaikkia kohtaan.