Miley Cyrus edelleen sairaalassa – kiertue vaarassa?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Miley Cyrus on viime viikkoina koulunnut keikkalavoja Bangerz-kiertueensa merkeissä. Tähti joutui kuitenkin tällä viikolla sairaalaan antibiooteista johtuneen allergiakohtauksen vuoksi, ja Kansas Cityyn suunniteltu keikka jouduttiin perumaan.

21-vuotias laulajatar on edelleen sairaalassa, ja hän on joutunut perumaan lisää suunniteltuja esiintymisiä. Toistaiseksi on epävarma, koska Miley Cyrus pääsee jälleen keikkalavoille. Tähden tiedottaja kertoi E! News -sivustolle, että allerginen reaktio saattaa kestää viidestä vuorokaudesta jopa 27 päivään.

– Olen pahoillani, mutta jotkut asiat eivät ole minun päätettävissäni, tähti pahoitteli Twitterissä.

Miley Cyrusin Bangerz-albumin kiertue rantautuu ensi kesänä myös Suomeen. Taannoinen kohu keikkojen mahdollisesta perumisesta päättyi suomalaisittain onnellisesti, sillä Hartwall Areenan konsertit järjestetään normaalisti.