Serena Williamsilla kurveja riittämiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tennistähti Serena Williams tunnetaan urheilu-uransa lisäksi myös ulkomuodostaan. Urheilija kiinnostaa kovasti lehdistöä, ja paparazzit tuntuvat seuraavan häntä minne meneekin. Viime aikoina tähti on tosin viettänyt hieman hiljaiseloa otsikoista.

Nyt Serena Williams on jälleen kuvattu esittelemässä maailmankuuluja kurvejaan. 32-vuotias urheilija nähtiin viettämässä aikaa sinisissä bikineissä Miamissa sijaitsevalla uimarannalla.

Vuonna 1995 tennisuransa aloittanut Serena kertoi taannoin olevansa epävarma kehostaan, koska se ei edusta perinteistä hoikkaa naiskauneutta. Tähti tunnustaa joutuvansa edelleen teeskentelemään itsevarmaa astuessaan esimerkiksi punaiselle matolle paljastavassa asussa. Neito ei kuitenkaan aio viettää elämäänsä dieetillä.