Tom Cruise pokasi Laura Preponin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Skientologitähti Tom Cruise on etsiskellyt itselleen ”vaimomatskua” jo pidemmän aikaa. Hänen arveltiin taannoin deittailevan 70’s Show -komedienne Laura Preponia. Nyt parin romanssi on saanut vahvistuksen.

Elokuvamaailman supertähti, viisikymppinen Tomppa on nimittäin deittaillut Lauraansa salaisesti jo kuukausien ajan. Paria yhdistää muun muassa skientologiakirkkoon kuuluminen. Preponin Orange Is the New Black -sarjan kuvaustiimi on tiennyt suhteesta jo pitkään.

– Siitä kohistaan hänen TV-sarjansa kuvauksissa, kertoi lähde New York Post -lehdelle.

Cruise on tuntenut Laura Preponin jo vuosia. Hän halusi deittailla kaunotarta nähtyään tämän Orange Is the New Black -televisiosarjassa. 34-vuotias Laura tapaili aiemmin Veljemme on nero -sarjan Francis-isoveljeä näytellyttä Chris Mastersonia. Pari kuitenkin päätti suhteensa vuonna 2012. Tom Cruise ja Laura Prepon nähtiin ensi kertaa yhdessä Los Angelesissa marraskuussa, jolloin he viettivät treffi-iltaa The Renaissance -ravintolassa.