Photoshoppaus ihmetyttää: Onko Beyonce tosiaan NÄIN hoikka?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Muuttuva naisen keho on usein otsikoissa viihdelehtien sivulla. Kun poppari, näyttelijätär tai viihdekaunotar onnistuu lihomaan tai laihduttamaan, on tällainen uutinen usein lööppien keskiössä. Nyt suuri yleisö ihmettelee Beyoncen näyttävien kurvien katoamista.

Instagram
Instagram

Bootylicious-hittisinglestäkin Destiny’s Child -aikoinaan tunnettu laulajatar on luonut itselleen brändin isopeppuisena – ja siitä ylpeänä – naisena. Raskautensa jälkeen Beyonce on ottanut kehostaan kuitenkin kovemman kurin, ja tulokset on huomioitu mediassa. Uusin Instagram-otos on herättänyt kriitikot kommentoimaan tähden hoikistuneita muotoja.

Kuvassa rouva Knowles-Carter nähdään pelaamassa golfia. Häntä syytetään nyt kuvan photoshoppaamisesta. Kansa on sitä mieltä, että tähti halusi luoda itsestään kuvan, jossa hänellä on todellisuutta hoikemmat reidet.

Laulajattaren lähipiiristä löytyy myös vastaavaa skandaali. Beyoncen tuttaviin lukeutuva Kim Kardashian jäi kiinni verkkoon lisäämiensä kuvien muokkaamisesta. Knowles-Carterin ja Kardashianin välit eivät vieläkään ole lämpimät, vaikka heidän miehensä Jay-Z ja Kanye West ovatkin parhaita ystäviä.