Herkkusuiden pakkohankinta – maapähkinävoikone kotiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Pohjois-Amerikassa ei ole kotia, josta ei löytyisi maapähkinävoita hyllystä. Notkeaa pähkinälevitettä voi käyttää niin ruoanlaitossa kuin sellaisenaan lisukkeena. Suosituin tapa lienee paahtoleivän tai vohvelin päälle levittäminen, ja herkkua mutustellaan aamulla tai välipalana.

maapahkinavoikone18042014

Nyt Gadget Flow -verkkokauppa esittelee myyntilistoillaan jokaisen pähkinähirmun lempikoneen, nimittäin elektronisen maapähkinävoin tekijän. The Nostalgia Electricsin NBM400-mallin levitteen tekijä soseuttaa pähkinöistä herkullista levitettä öljytilkan avulla. Makuvaihtoehtoina voi käyttää melkeinpä mitä pähkinöitä tahansa.

Joillakin ihmisillä on arachibutyrofobia-niminen pelko, jossa he kammoksuvat maapähkinävoin tarttumista kitalakeen. Näille henkilöille tämä kone ei ole kannattava hankinta, mutta kaikki muut herkkusuut saattavat saada tästä iloa pitkäksi aikaa. Tuoteselosteessa ei kerrota, kuinka paljon pähkinöitä tarvitaan yhden purkillisen tekemiseen.