Justin Bieber vaihtoi ystäväpiiriä – yrittää tehdä parannuksen?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kun uutisissa näkee sanaparin kanadalainen poptähti, tulee yksi nimi mieleen. Justin Bieber on noussut muutamassa vuodessa maailman seuratuimmaksi ihmiseksi. Julkisuus ei ole ollut pelkästään ruusuista, sillä tähden omat sekoilut ovat aiheuttaneet sen, että miestä on paheksuttu.

Rattijuopumus, jatkuva äänekäs biletys, naapureiden häirintä ja huumesyytökset ovat vain muutamia Justin Bieberiin liitettyjä asioita. 20-vuotiaan popparin mieron tietä on pidetty suoraan johdannollisena tämän seurueeseen. Nyt laulaja haluaa tehdä parannuksen, ja hän on vaihtanut ystäväpiiriään.

Bieber haluaa päästä kauemmas huonoista vaikutteista ja katsoo tästä eteenpäin tarkemmin, keiden kanssaan aikaansa viettää. Mielenmuutos voi johtua siitä, että supertähti on palannut takaisin yhteen tyttöystävänsä Selena Gomezin kanssa.

– Hän on alkanut kuunnella ympärillään olevia ihmisiä ja tietää, ettei ole vielä liian myöhäistä muuttaa asioita. Hän valikoi ystävänsä tarkemmin. Hän haluaa elämäänsä ihmisiä, jotka pitävät hänet oikealla tiellä, ohjaavat ja auttavat häntä, kertoi lähde E! News -sivustolle.

– Justin on kypsynyt viime aikoina. Hän on viimein herännyt tajuamaan sen, että hänen täytyy palata takaisin oikeille raiteille ja olla se Justin Bieber, joka hän oli ennen.

Bieber nähtiin äskettäin Los Angelesissa Bootsy Bellows -baarissa ystäviensä kanssa. Länsi-Hollywoodissa juhlinut mies ei ollut lainkaan kiinnostunut tyttöjen huomiosta, vaikka häntä lähestyttiin useaan otteeseen. Bieber vain hengaili, söi ruokaa ja tanssi musiikin tahtiin ystäviensä kanssa.