Marianne Kallio: Mies petti Viidakon tähtösten kuvausten aikana!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kerroimme taannoin suomalaisen julkkiskaunotar Marianne Kallion kokemasta tilanteesta, jossa hänen poikaystävänsä petti häntä. Kolmen vuoden suhde päättyi kuin seinään, kun kulta oli lähestynyt Amarillo-ravintolassa toista naista.

Kaikki eivät kuitenkaan tiedä sitä, että koko kuvio selvisi povipommille vasta, kun hän oli palannut takaisin Suomeen Viidakon tähtösten kuvauksista. Kallio oli kokenut kiusaamista ja fyysinen terveys oireili Thaimaassa, minkä vuoksi televisiosarjan kuvaaminen päättyi lyhyeen. Suomessa odotti rankempi tilanne, kun unelmat yhteisestä tulevaisuudesta särkyivät.

– Viidakosta palattuani jätin poikaystäväni. Joskus kohtaa vääriä ihmisiä. Piti mennä tarpeeksi kauas, jotta pystyi näkemään lähelle. Totuus on, että hänen toimintansa oli ala-arvoista. Olen onnellinen suhteen päättymisestä. Siinä meni kolme vuotta täysin hukkaan väärän ihmisen kanssa, kertoi Marianne Kallio Staralle.

Sinkkuna elävä povipommi nauttii tällä hetkellä vapaudestaan, eikä uuteen suhteeseen ole kiirettä. Miehet ovat lähestyneet kaunotarta deittipyynnöillä.

– Olen käynyt treffeillä nyt kun olen taas sinkku. Mutta haluan katsoa vielä rauhassa. En pidä kiirettä näissä asioissa.