Sofia Vergara alushoususillaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

41-vuotias Sofia Vergara on kolumbialainen malli ja näyttelijätär, joka tähdittää Moderni perhe -sarjaa. Hän on kuuluisa uhkeista rinnoistaan, joista tähti jaksaa puhua kaikissa haastatteluissaan. Muodokas nainen kertoi äskettäin Women’s Health -lehdelle, että ennemmin kuolisi kuin pukisi ylleen rumat farkut.

sofiavergara17042014

Nyt hänet nähdään kyseisen julkaisun toukokuun numeron kannessa pelkissä alushousuissa ja t-paidassa. Sofia on kertonut, että latinalaisessa kulttuurissa naiset pukeutuvat iskeäkseen miehiä tai hurmatakseen aviomiehiä ja poikaystäviä. Tämän vuoksi esimerkiksi löysät boyfriend-farkut eivät tule kysymykseen. Otoksessa kurvikas tähti on jättänyt housut kokonaan väliin, mikä miellyttänee miesten silmiä.

Vergara paljasti haastattelussa, että häntä ottaa päähän ihmisten jatkuva pakkomielle hänen rintojaan kohtaan. Latinotähti kehui omaa takamustaan, ja vitsaili senkin kaipaavan huomiota. Sitä Sofialle suo todennäköisesti bisnesmiespoikaystävä Nick Loeb, jonka kanssa hän meni kihloihin vuonna 2012. Säteilevä näyttelijätär on esiintynyt pitkän uransa varrella esimerkiksi mainoksissa, televisiossa ja elokuvissa, kuten Machete Kills, The Three Stooges ja Fading Gigolo.