Dan Bilzerian ”perusmaanantai” videolle – jokaisen miehen unelma?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään All In -lehden videosta, jossa pokerimiljonääri Dan Bilzerian kertoo itsestään ja luksuksentäyteisestä elämästään. Olemme aiemmin julkaisseet myös miehen Instagram-kuvia, joista valtaosa miehistä voisi mennä vihreäksi kateudesta.

YouTube
YouTube

Nyt pokerimiljonääri on viettänyt omien sanojensa mukaan ”perusmaanantaita” melko vauhdikkaissa merkeissä. Päivästä ei puuttunut suuria tehokkaita autoja, kauniita naisia eikä myöskään aseita. FPS Russia kuvasi päivän tapahtumia ja koosti niistä näyttävän videon.

Lähes 100 miljoonaa dollaria pokerissa voittanut Bilzerian kertoi aiemmin All In -lehden haastattelussa, että valtavan omaisuuden paras puoli on se, että saa tehdä mitä haluaa, eikä tarvitse tehdä kuten joku muu haluaa. Mies asuu Hollywood Hillsin ökyalueella aseistettujen henkivartijoiden kanssa.