Marianne Kallio avautui Viidakon tähtösistä: ”Sydäntäsärkevä kokemus”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Viidakon tähtösten kolmannella tuotantokaudella nähtiin yllättävän nopea poistuminen leiristä, kun povipommi Marianne Kallio luovutti kisassa muutamien tuntien jälkeen. Syynä oli joukkuekavereiden vinoilu ja fyysisen terveyden oireilu. Moni luuleekin tähden olleen Thaimaassa vain seitsemän tunnin ajan, mutta tosiasiassa Kallio odotti viikon koneeseen pääsyä.

viidakontahtoset2014

– Elin viikon yksin itseni ja omien ajatusteni kanssa. Annoin rahaa köyhille ja näin köyhyyttä koko ajan. Asuin myös itse köyhästi. Koin myös sen Viidakon tähtösissä nähdyn myrskyn. Hotellini katot olivat puunoksista tehty, ja ne hajoilivat veden ja tuulen määrän takia, kertoi Marianne Kallio Staralle.

Vaikkakin blondi ihaili thaimaalaista luontoa, oli lennon odottaminen rankkaa myrskyn takia. Hotellin sähköt menivät poikki, ja Kallio kertoo huoneensa olleen täynnä hämähäkkejä ja muita ötököitä. Eniten julkkisneitoa ahdisti nähdä kaltoinkohdeltuja eläimiä.

– En koskaan unohda sitä kaikkea, mitä tuon viikon aikana näin ja koin. Muistan koko ikäni eläinten kärsimyksen, jonka todistaminen oli henkisesti erittäin raskas kokemus. Pahoinpideltyjä, rampoja ja sairaita eläimiä oli todella paljon, eikä niitä voinut auttaa millään tavoin. Jos jollekin antoi ruokaa, muut tappoivat sen. Kokemus oli järisyttävä, sydäntäsärkevä.