Pamela Anderson poistattaa floppielokuvan tatuointinsa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kanadalainen näyttelijä ja malli Pamela Anderson tunnetaan parhaiten Baywatch-sarjasta ja esiintymisistään Playboy-lehden sivuilla. 46-vuotias neitokainen on sittemmin luopunut tavaramerkistään, vaaleista kutreistaan. Taannoin tähti esiintyi eläinoikeusjärjesty PETA:n mainoskampanjassa.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Pamela Anderson otti vuonna 1995 käsivarteensa piikkilankatatuoinnin valmistautuessaan Barb Wire -elokuvan nimikkorooliin. Elokuva menestyi varsin heikosti ja keräsi murska-arvosteluja, mutta tatuointi jäi Pamelalle. Nyt tähti on kuitenkin poistattamassa iholtaan kuvaan.

– Maskeeraajat aikoivat maalata kuvion iholleni joka päivä. Kuvasta tehtiin luonnos iholleni, ja annoin sen jäädä puoleksi päiväksi. Päätin mennä ja ottaa sen tatuointina, Pamela Anderson kertoi kuvan ottamisen aikoihin Los Angeles Times -lehdelle.

Pamela Anderson on ollut aiemmin naimisissa rokkari Tommy Leen, muusikko Kid Rockin ja tuottaja Rick Solomonin kanssa. Neidon kaikissa suhteissa on on-off-henkeä, eli eroja ja yhteenpalaamisia tapahtui niiden aikana useaan otteeseen. Viimeisimmän avioeron jälkeen hän harrasti seksiä Leen kanssa, mutta palasi viimein Solomonin kainaloon kaveriseksin merkeissä. Tämä johti lopulta siihen, ettei nainen edes kaivannut toisten miesten deittailua.