Pikkulapsi soitti vahingossa poliisille – paljasti vanhempiensa huumebisnekset

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lukemattomat ihmiset ovat joskus lapsuudessaan puhelimella leikkiessään soittaneet vahingossa hätänumeroon. Nyt tällainen perinteinen tapaus sai yllättävän käänteen Britanniassa, jossa pikkulapsi soitti poliisin 999-hätänumeroon vahingossa. Soitto johti odottamattomaan lopputulokseen.

Manchesterin Salfordissa poliisit lähtivät keskiviikkoaamuna varmuuden vuoksi tarkistamaan puhelun lähdettä perheen asunnolle. Sieltä poliisit löysivät lapsen vanhempien huumehuoneen, jossa 29-vuotias isä kasvatti marijuanaa, Manchester Evening News uutisoi.

Perheenisä kertoi ovella poliiseille, että lapsi oli todennäköisesti soittanut poliisille vahingossa, mutta samalla viranomaiset huomasivat asunnosta tulevan voimakkaan kannabiksen tuoksun. Löydöksen perusteella isä pidätettiin ja poliisit julkaisivat huumekasveista valokuvan Twitterissä.