Venäläisten täytyy rakastaa mattoja – kuvagalleria naurattaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme äskettäin noloista treffipalstakuvista, joissa venäläiset seuranhakijat poseerasivat todella oudoissa asennoissa tai ympäristöissä. Kuvista tuli välittömästi nettihitti. Nyt verkkoon on koottu venäläinen kuvagalleria, jossa jokaisessa kuvassa on matto.

Venäjällä on tapana pitää mattoja seinillä. Tapa on tullut tutuksi länsimaalaisille lähinnä internetin kautta, koska maassa mielellään myös poseerata valokuviin tätä kallisarvoista seinäkoristusta taustana käyttäen. Nyt nettiin on koottu kaikkien aikojen kuvagalleria, jossa on venäläisiä henkilöitä tai asioita kirjavia mattoja vasten.

Kuvissa nähtävät henkilöt edustavat sekalaista väkeä, mutta matto on lähes jokaisessa kuvassa punaisen tai ruskean sävyinen. Yhdessä kuvassa on pikkupoika Venäjän presidentti Vladimir Putinin kuvalla varustetun maton päällä. Mattoja pidetään myös parkkipaikoilla arvoautojen alla ja puhelimien taustakuvina. Kokoelmaan on päässyt myös kuva, jossa matto toimii kehon lämmittäjänä kadulla kävellessä.