Kouluprojektista syntyi death metallia – tätä ei Suomessa nähdä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Luovat ihmiset ajattelevat tavallisia elämän perusasioita ikään kuin laatikon ulkopuolelta. He keksivät asioita, joita muille ei tule edes mieleen. Esimerkiksi koulussa opiskellessa taiteellisesti lahjakkaat henkilöt opettelevat asioita aiheesta runoilemalla, maalaamalla, piirtämällä tai musisoimalla.

YouTube
YouTube

Nyt Death Medical -nimimerkki on julkaissut YouTubeen rouhean metallibiisin sähkökitaralla räimien. Kappaleen tarkoituksena on esittää kouluprojekti raskaan musiikin avulla. Tehtävän aiheena on sydämen toiminta ja sydänkohtaus. Nuori mies on onnistunut ikuistamaan pääkohdat muistettavampaan muotoon musiikkivideon kera.

Video on saavuttanut lyhyessä ajassa kymmeniä tuhansia katsojia ja mies on luvannut tehdä samankaltaisia videoita lisää. Kappale on onnen omiaan niille, jotka pitävät kyseisestä musiikkityylistä. Kaikille videon katsojille jää mieleen ainakin se, että pahimmassa tapauksessa verisuonet voivat mennä tukkooooon.