7-vuotiaat pikkupojat taltuttivat autoryöstäjän

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa ja esimerkiksi Brasiliassa tapahtuu runsaasti autoryöstöjä, joissa rikollinen kaappaa auton ja huristelee pakoon. Joskus tällaisissa autoissa on pahimmassa tapauksessa sisällä pikkulapsia. Tällä kertaa kyydissä oli kuitenkin kaksi seitsemänvuotiasta poikaa.

Youtube
Youtube

Lozadan perheen seitsemänvuotiaat kaksospojat ja heidän yksivuotias pikkuveljensä istuivat autossa odottamassa vielä asunnossa olevaa äitiään, kun vielä tuntematon mies hyppäsi autoon ja ryhtyi ajamaan pois. Takapenkillä olleet kaksoset eivät jääneet neuvottomiksi, vaan ryhtyivät takomaan miestä kaikin voimin.

Lopulta ryöstäjä päätti antaa periksi, pysäytti auton ja juoksi pakoon, The Metro uutisoi. San Antonion poliisi ei ole vielä saanut ryöstäjää kiinni.