Suomalaisyhtye ja yleisö evakuoitiin keikkapaikalta Ruotsissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tamperelainen Doom Unit -yhtye on parhaillaan keikkailemassa Ruotsissa, mutta tänä iltana konserttitapahtuma kuitenkin keskeytyi yllättäen, kun keikkapaikkana toimineen Södra Teaternin palohälyttimet laukesivat ja ihmiset evakuoitiin ulos rakennuksesta.

Lukijan kuva
Lukijan kuva
Lukijan kuva
Lukijan kuva

Kaljanjuontirockiksi musiikkiaan kuvaileva yhtye oli Staran Ruotsista saamien tietojen mukaan ehtinyt juuri lopettaa oman keikkansa ja päästää lavalle Sparzanza-yhtyeen, kun palohälytys käynnistyi.

Doom Unit -yhtyeen ensimmäinen albumi Cross the Line viihtyi aikoinaan listoilla kahdeksan viikkoa. Yhtye vietti tuolloin ison osan vuodesta tien päällä tehden yli 50 keikkaa. Bändin kappaleet ovat soineet jo ensilevystä alkaen radioiden lisäksi myös eri televisio-ohejelmien puffeissa. Yhtye sävelsi läpimurtobiisinsä alunperin kotimaiseen kauhuleffaan, mutta nappasi sillä samantien myös Radio Rock Starba -kilpailun voiton ja lunasti paikan Harper’s Island -televisiosarjan trailermusiikkina.