Jack Bauer palaa MTV-kanavalle – uusi kausi ruutuun yllättävän pian!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin huippusuosion saanut televisiosarja 24 on ollut jo vuosia tauolla, ja sarjasta oli pitkään tekeillä myös elokuvaversio. Nyt miljoonat fanit ovat saaneet aiheen riemuun, sillä Fox tuo hittisarjan ruutuun uusin jaksoin Yhdysvalloissa – ja Suomessa.

24: Live Another Day -tuotantokausi saa ensi-iltansa Suomessa MTV-kanavalla yllättävän pian, sillä kausi alkaa jo reilun kuukauden kuluttua 1. kesäkuuta. Kuten aiemmin kerroimme, tällä kertaa Jack Bauer pelastaa maailman Lontoossa. Ohessa paparazzikuvia sarjan kuvauksista.

24-televisiosarjan ensimmäinen tuotantokausi nähtiin Yhdysvalloissa vuonna 2001, ja toistaiseksi viimeinen jakso esitettiin Yhdysvalloissa 24. toukokuuta 2010. Hittisarja on ollut peräti 73 kertaa ehdolla Emmy-palkinnon saajaksi. Sarjan kahdeksannesta kaudesta yksin Kiefer Sutherland sai seitsemän ehdokkuutta, joista yksi Emmy-palkinto päätyi hänelle.