Lisa Opie latautui jalkapallon MM-kisoihin bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloista löytyy vuosittain kymmeniä uusia missikaunottaria. Heihin lukeutuu myös Miss Neitsytsaaret USA Lisa Opie, joka valittiin myös Miss Nationwide -tittelin saajaksi vuonna 2014. Opie on tunnustautunut jalkapallon ystäväksi.

Eilen Lisa kuvatiin latautumassa tuleviin jalkapallon MM-kisoihin rannalla, jossa hän osoitti kuvaajille paitavalinnallaan oman suosikkijoukkueensa. Paidan alta tosin paljastuivat aivan tavalliset bikinit.

22-vuotias kauneuskuningatar Lisa Opie työskentelee nykyisin myös uimapukujen ja bikinien suunnittelijana. Missikaunottarella on oma uimapukumallisto, jota hän esittelee ahkerasti. Lisäksi Opie toimii aktiivisesti koulukiusaamista vastustavassa järjestössä. Hänellä on kiusaamisen vastainen verkkosivusto nimeltä Lady Code.