Nainen sekoitti suihkuverhon stripparitankoon – huonostihan siinä kävi

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kaikkia ei ole siunattu tanssin lahjalla, ja on myös olemassa paikkoja, joissa pepun hetkutus kannattaa jättää väliin. Monique Anderson ei tätä tiennyt, sillä nainen kiipesi kylpyammeen laidalle korkokengillä ja pisti jalalla koreaksi.

YouTube
YouTube

Lopputulos oli hämmentävä, eivätkä liikkeet suinkaan onnistuneet moitteettomasti. Nainen hetkutti itseään alusvaatteisillaan yrittäen ilmentää seksikkyyttä. Hän kuitenkin kompastui ja päätyi lopulta rähmälleen ammeen pohjalle.

Videota on Daily Mirror -lehden mukaan jaettu Facebookissa jo 50.000 kertaa. Nainen on itsekin innoissaan menestyksestään ja kommentoi asiaa Facebook-sivustolla suorasukaisesti.

– Mitä helvettiä oikein pistin alulle videollani, ihmiset nauravat kuollakseen tanssilleni ja rakastan sitä! Kertoi Anderson.