Tappajakoira hyökkäsi lapsen kimppuun – äiti pelasti puremalla korvan irti

Ohhoh! · Stara.fi

Pitbull-koirat ovat aiheuttaneet verenhimoisilla hyökkäyksillään vuosien aikana lukemattomia kuolemantapauksia ja vakavia loukkaantumisia. Esimerkiksi Britanniassa nämä tappajakoirat halutaan kuriin lakimuutoksella, jossa koiranomistaja joutuu lemmikkinsä edesottamuksista jopa vankilaan.

YouTube
YouTube

Nyt pitbull on aiheuttanut traagisen välikohtauksen Yhdysvalloissa, jossa kiltiksi tiedetty lemmikkikoira hyökkäsi täysin yllättäen pikkulapsen kimppuun. Kaksivuotias pikkutyttö Mackenzi Camp olisi todennäköisesti menettänyt henkensä, ellei hänen Chelsi-äitinsä olisi osoittanut poikkeuksellista rohkeutta. Äiti nimittäin hyökkäsi oikopäätä koiran kimppuun, mutta voimat eivät riittäneet taltuttamaan raivokasta koiraa, KHOU.com uutisoi.

Daily Mail uutisoi, kuinka äiti pelasti tyttärensä hengen Yhdysvaltojen Teksasissa työntämällä nyrkkinsä koiran suuhun ja iskemällä hampaansa koiran korvaan, jonka hän puri lopulta kokomnaan irti. Tyttö sai pittbullin puremista vammoja päähänsä ja kasvoihinsa, mutta toipuu vammoistaan. Äiti loukkasi välikohtauksessa vain kätensä. Koira tapettiin välittömästi tapahtumapaikalla.