Uhkea Sofia juhli viettelevässä pitsiasussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

41-vuotias Sofia Vergara on kolumbialainen malli ja näyttelijätär, joka tähdittää Moderni perhe -sarjaa. Hän on kuuluisa uhkeista rinnoistaan, joista tähti jaksaa puhua kaikissa haastatteluissaan. Muodokas nainen kertoi äskettäin Women’s Health -lehdelle, että ennemmin kuolisi kuin pukisi ylleen rumat farkut.

Parhaillaan Sofia on osallistumassa Tribecan maineikkaille elokuvajuhlille, jossa hänet kuvattiin eilen osallistumassa Chef-elokuvan ensi-iltajuhliin. Latinokaunotar oli sonnustautunut juhlia varten viettelevän kauniiseen valkoiseen pitsiasuun.

Sofia Vergara paljasti taannoin haastattelussa, että häntä ottaa päähän ihmisten jatkuva pakkomielle hänen rintojaan kohtaan. Latinotähti kehui omaa takamustaan, ja vitsaili senkin kaipaavan huomiota. Sitä Sofialle suo todennäköisesti bisnesmiespoikaystävä Nick Loeb, jonka kanssa hän meni kihloihin vuonna 2012. Säteilevä näyttelijätär on esiintynyt pitkän uransa varrella esimerkiksi mainoksissa, televisiossa ja elokuvissa, kuten Machete Kills, The Three Stooges ja Fading Gigolo.