Nerokas uusi palvelu! Vuokraa paikallinen kaveri matkan ajaksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Reissun päällä olevat ihmiset voivat vuokrata matkojensa taittamiseen oman auton, mopon tai polkupyörän. Erilaisten kulkuneuvojen lisäksi matkakohteissa saattaa olla vuokrattavana urheiluvälineitä tai erilaisia oppaita. Thrillist-julkaisu listasi nyt mielenkiintoisimmat asiat, joita matkamiehet voivat reissuillaan rahalla lainata.

Rent A Friend
Rent A Friend

Vuokraaminen tarkoittaa yleensä hetkellistä lainaamista rahallista korvausta vastaan ja esimerkiksi New York Cityssä on mahdollista varata itselleen jonottaja. Same Ole Line Dudes -niminen firma välittää turisteille käyttöön jonottajia, jotka voivat hommata asiakkaalle esimerkiksi konserttiliput sillä aikaa kun reissaaja itse nautiskelee vaikkapa kahvia Central Parkissa. Jonottajan ensimmäinen tunti kustantaa 25 dollaria ja siitä seuraavat puolituntiset maksavat kympin.

Los Angelesissa puolestaan on mahdollista vuokrata kaveri, jonka ulkoisella habituksella saa saalistettua helpommin naisia itselleen. Wingmaneja välittävän firman listoilla työskentelee hyvännäköisiä näyttelijöitä ja supliikkimiehinä he murtavat jään yksinäisen matkamiehen puolesta. Mikäli kaipaa pelkästään paikallista opasta ja kaveria, voi sellaisen vuokrata RentAFriend.com-sivustolta, joka toimii maailmanlaajuisesti ja kattaa listoillaan 513.782 kaveriehdokasta.

Utahissa voi sen sijaan viettää aikaansa vuokrakoiranpennun kanssa. Tunti pikkuisen hauvavauvan seurassa maksaa 15 dollaria ja homman ideana on etsiä pennuille uusia omistajia testimielessä suoritettujen tuntien avulla. Koiranpentujen vuokraaminen kuulostaa kuitenkin todella normaalilta seuraavaan vuokrapalveluun verrattuna.

New york Cityssä, San Franciscossa ja Los Angelesissa on nimittäin mahdollista vuokrata itselleen julkkisten saamaa kohtelua. Ei kuitenkaan siten, että maksaisi luksusluokan elämästä, vaan rahalla voi palkata paparazzeja seuraamaan itseään ja jopa yli-innokkaan fanilauman kerjäämään nimikirjoituksia. Tämä jos mikä saa matkamiehen näyttämään suositulta muiden turistien tai paikallisten keskuudessa. Palvelua tarjoaa Celeb 4 a Day -yritys.