Vuoden vaikutusvaltaisin julkkis valittiin – odottamaton yllätys!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Time-lehti valitsee vuosittain sata maailman vaikutusvaltaisinta ihmistä. Viime vuonna kärkipäähän pääsivät muun muassa näyttelijätär Jennifer Lawrence, bisnesmoguli Elon Musk ja New Yorkia symboloivaksi hahmoksi lehdessä kuvailtu räppäri Jay-Z.

Time on jälleen valinnut vuoden vaikutusvaltaisimmat julkisuuden henkilt. Tällä kertaa ensimmäiselle sijalle päätyi laulajatar Beyonce, joka poseeraa myös lehden tuoreen numeron kansikuvassa. Beyonce jätti jälkeensä muun muassa paavi Francisin, muusikko Pharrell Williamsin ja Hillary Clintonin.

– Beyonce nostaa äänensä kuuluville sekä lavalla että lavan ulkopuolella, kehottaen naisia olemaan itsenäisiä ja johtavia, Facebookin operatiivisena johtajana tunnettu Sheryl Sandberg ylistää lehdessä.

– Time-lehteen päätyminen on minulle artistina tärkeää, sillä siinä ei ole kyse muodista, kauneudesta tai musiikista. Kyse on vaikutuksesta, mikä minulla on kulttuuriin. Muiden vaikutusvaltaisten ihmisten joukossa oleminen on suuri kunnia minulle, Beyonce kommentoi sijoitustaan.