Chris Brown yhä vankilassa – henkivartija ilmoittautui syylliseksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Chris Brown on viettänyt jo 40 päivää kaltereiden takana. Hänet tuomittiin viimein vankilaan jo vuosia sitten tekemästään Rihannan törkeästä pahoinpitelystä ja innokkaan fanin hakkaamisesta. Nyt Brownin oikeuskäsittely on viivästynyt ja vankeustuomiota jatkettiin ainakin viikolla.

24-vuotias Brown kärsii tuomiotaan Los Angelesissa sijaitsevassa pahamaineisessa Men’s Central Jail -vankilassa, jossa hän on ollut eristyssellissä oman turvallisuutensa vuoksi. Räppärin piti päästä tuomarin eteen jo 23. huhtikuuta, mutta uudet käänteet käsittelyssä ovat lykänneet myös Brownin kuulemista. Miehen henkivartija Christopher Hollosy on nimittäin myöntänyt olleensa syyllinen fanin pahoinpitelyyn.

Alun perin Brownin fani Parker Adams vaatii artistilta ja tämän henkivartijalta kolme miljoonaa dollaria, koska väitti laulajan murtaneen hänen nenänsä ja haukkuneen häntä homofobiseen sävyyn. Väkivaltatilanne sai alkunsa, kun Adams yritti hivuttautua mukaan samaan kuvaan, jossa Brown poseerasi kahden naisen kanssa Washington DC:ssä sijaitsevalla W-hotellilla. Oikeusdokumenttien mukaan kostonhimoinen Adams vaatii Brownilta ja henkivartija Christopher Hollosylta molemmilta miljoonaa dollaria.

Tämän lisäksi hän haluaisi heidän maksavan vielä 500.000 dollaria ylimääräistä, jotta saisi annettua miehille opetuksen. Forever-hitin laulaja on kiistänyt tehneensä mitään väärää. Brownin mukaan Adams käyttäytyi itse aggressiivisesti. Nyt kuitenkin Hollosy on myöntänyt iskeneensä Adamsin nenään siten, että siitä alkoi valua verta. Henkivartijaa odottanee puolen vuoden vankeustuomio ja Brown pääsee lopulta kuultavaksi 1. toukokuuta. Artistin asianajaja väittää vankila-ajan olleen turha henkivartijan tunnustuksen myötä.