Opiskelijapojilta tyylikäs Justin Timberlake -kunnianosoitus

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Monelle Justin Timberlake saattoi olla vielä muutamia vuosia sitten se ärsyttävä falsetissa laulava ex-poikabändiläinen. Mies on kuitenkin osoittanut kolmella sooloalbumillaan ja tähdittämillään elokuvilla todelliset meriittinsä. Supertähti tulee Suomeen tänä keväänä.

YouTube
YouTube

Fanit voivat fiilistellä miestä etukäteen tällä Western Kentuckyn yliopiston opiskelijapoikien tekemällä tanssiesitysvideolla. Miehet halusivat tehdä ikimuistoisen kunnianosoituksen Justinille, ja antoivat kaikkensa musiikkipotpurissa. Talenttia löytyy, eikö totta?

Timberlaken konserteissa sattuu ja tapahtuu. Kerroimme äskettäin eräästä fanista, joka vilautti tähdelle keskisormea kesken keikan. Poptähti torui naista kaikkien kuullen ja esitti sitten tämän käytöksestä oman parodiaversion, joka sai koko yleisön nauramaan.