Teinitytön vaginasta löytyi poliisiasemalla ladattu käsiase

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Etenkin huumeiden salakuljettajat suosivat ruumiinaukkojensa hyödyntämistä, kun he piilottelevat laittomia aineita vartalonsa uumeniin. Naisten tiedetään käyttäneen vaginaansa oivallisena piilopaikkana muun muassa varastettujen esineiden kätkemisessä.

Nyt teinitytön alapäästä kaivettiin ladattu ase. Tennesseeläinen 19-vuotias Dallas Archer pidätettiin ajokortitta ajamisesta tällä viikolla. Neitokainen passitettiin putkaan ja ennen kaltereiden taakse panemista hänelle tehtiin rutiinimuotoinen tarkastus. Naispoliisi tunsi teinin haarovälissä pullottaneen jotain poikkeuksellisen kovaa.

Sisätarkastuksessa vaginasta löytyi ladattu revolveri, jonka hän oli varastanut 70-vuotiaan miehen autosta viime vuonna. Asiasta uutisoinut Smoking Gun tavoitti aseen alkuperäisen omistajan, joka kertoi antavansa pienelle aseelle kunnon kylvyn palauttamisen jälkeen. Tyttö vapautui 6.000 dollarin takuita vastaan ja häntä tullaan syyttämään ampuma-aseen hallussapidosta ja sen salakuljettamisesta rangaistuslaitokseen.