Tikkarimaut kohdallaan: Olut ja punaviini imeskeltävänä tikkukaramellina

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tikkarit, eli tikkukaramellit ovat olleet aina lasten suosikkeja, mutta toisinaan myös aikuisten näkee imeskelevän näitä suussa sulavia herkkuja. Yleisimpiä tikkarimakuja ovat hedelmän tai salmiakin makuiset karamellit, mutta nyt markkinoille on tulossa enemmän aikuiseen tyyliin sopivia herkkuja.

Lollyphile
LollyphileTeksasilainen karkkitehdas Lollyphile on julkaissut markkinoille uusia tikkarimakuja, kuten oluen, valko- ja punaviinin sekä pekonin. Aikuisille tarkoitettuja imeskeltäviä mainostetaan rohkeasti paljastavilla mallikuvilla, joissa särmikkäät ja tatuoidut neitokaiset poseeraavat tikkukaramellien kera. Makuja ovat esimerkiksi Cabernet Sauvignon, Chardonnay, IPA olut, vaalea olut ja Merlot.

Tikkarit ovat syntyneet perinteisten tikkunekkujen jälkimainingeissa. Sama yhtiö on myynyt aikoinaan rintamaidosta valmistettuja tikkukaramelleja. Tikkareiden harvinaislaatuinen maku oli toteutettu keinotekoisilla mauilla, sillä yhtiö ei pystynyt järjestämään imettävien äitien maidoille kuljetuksia tikkaritarpeita varten.