Taas törttöjä liikenteessä – autoja lastenhuoneessa ja uima-altaassa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Uutisiin nousee toisinaan tapauksia, joissa autoilijat ovat menettäneet kulkuneuvonsa hallinnan ja autot ovat tömänneet yllättäviin paikkoihin. Joskus autoja on ajanut päistikkaa esimerkiksi kauppojen näyteikkunoista sisään. Nyt Yhdysvalloista raportoidaan kahdesta saman päivän aikana tapahtuneesta oudosta onnettomuudesta.

YouTube
YouTube

Toisessa tapauksessa auto ajoi Sioux Fallsissa asuvan perheen autotallin läpi omakotitalon seinästä sisään. Hurjan uutisesta tekee se, että auto rysäytti suoraan perheen lastenhuoneeseen, mutta molemmat huoneessa olleet pikkutytöt selvisivät onnettomuudesta säikähdyksellä. Perhe on muuttanut nyt väliaikaiseen asuntoon asunnon remontin ajaksi.

Myös San Antoniossa on kohdattu samana päivänä yllättäen omakotitalon tontille ajautunut auto. Tällä kertaa naisen ohjaama kulkuneuvo päätyi kiviaidan läpi talon uima-altaaseen. Associated Pressin julkaisemalla videolla huomaa, että autosta on jäänyt tuulilasinpyyhin päälle, vaikka se ei oikein auta veden varassa olevaa ajoneuvoa.