Morsian sai kahden tunnin orgasmin – ei näyttänyt enää nautinnolta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yleinen puhe seksistä ja orgasmeista on edennyt lähes jokapäiväiseksi kirjoitteluksi ja kommentoinniksi mediassa. Voiko seksiä kuitenkin saada joskus liikaa? Eräs tuore morsian saattoi olla sitä mieltä.

YouTube
YouTube

Nainen nimittäin sai seksin yhteydesä orgasmin, joka kesti yhteensä kaksi tuntia. Vaikka kokemus alkoi nautinnollisena, se alkoi tuntua uuvuttavalta jonkin ajan kuluttua. Hänet vietiin sairaalaan, jossa lääkärit olivat hämmentyneitä tilanteesta.

Neitokaiselle annettiin Valiumia lääkkeeksi, jotta hänen kehonsa lakkaisi nautinnolliset huipentumat ja väristykset. Aviomies oli tilanteesta lähinnä huvittunut ja onnellinen. Hän kertoi, että vaimo oli itse nautintoa pyytänyt. Videolla nähdään naisen tärinää jatkuvan orgasmin kourissa.