Harry Styles hieroo linnunkakkaa kasvoihin – tehohoito akneen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

One Direction -yhtyeestä maailmanmaineeseen singahtanut kiiltokuvapoika Harry Styles on valloittanut monien teinityttöjen sydämiä charmikkaalla olemuksellaan. Veijarin valokuvia joudutaan kuitenkin käsittelemään rankalla kädellä, koska miehen iho-ongelmat ovat toisinaan äityneet todella pahoiksi.

Harry Stylesin kerrotaan turvautuneen paremman ihon saamiseksi muinaisiin japanilaisten Geishojen suosimiin menetelmiin. Mies on nimittäin hieronut kasvoihinsa ihoa parantava linnunkakkaa. Parikymppinen poppari käytti töhnää erityisesti ennen maailmankiertuetta päivittäin. Daily Starin mukaan hän on kärsinyt iho-ongelmista jo vuosia.

Harry Styles kuuli ihmeaineesta tatuointiartistiltaan Freddy Negreteltä. Aineessa on jauhettua satakielen ulostetta, riisileseitä ja vettä. Tahna on kovassa suosiossa Hollywoodin seurapiiriläisten keskuudessa, ja muun muassa Brad Pittin ja Angelina Jolien tiedetään hierovan sitä mielellään kasvoihinsa. Aineen kerrotaan tehoavan jopa ryppyihin inhottavasta hajusta huolimatta. Yksi kasvohoitokerta maksaa noin 125 euroa.