Justin Bieber kuuden tunnin poliisikuulusteluissa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kanadalainen poptähti Justin Bieber onnistui herättämään kohua äskettäin Japanissa matkustaessaan, sillä hän vahingossa ylisti japanilaisia sotarikollisia Instagramiin julkaistun kuvan kera ja aiheutti suurta raivoa kiinalaisten keskuudessa. Bieber palasi sittemmin Yhdysvaltoihin, mutta rajavartiolaitos ei ottanutkaan popparia avosylin vastaan.

Splash
Splash

Yhdysvaltoihin tulevat ulkomaalaiset joutuvat aina antamaan sormenjälkensä ja vastaamaan kasvotusten virkailijoiden esittämiin kysymyksiin ennen maan rajan ylittämistä. Epäselvissä tapauksissa maahan tuleva henkilö ohjataan erilliseen tilaan kuulusteltavaksi, jonka jälkeen hänet voidaan päästää maahan tai lähettää vaihtoehtoisesti sieltä pois valtion kustantamalla paluulennolla. Justin Bieberin rikoshistoria takaa sen, että hän joutuu kuulusteluun joka kerta maahan tullessaan.

Japanista Yhdysvaltoihin saapunut Bieber joutui viettämään kuusi tuntia Los Angelesin lentokentällä kuulusteltavana. UsMagazinen mukaan kyseessä on ruutininomainen kuulustelu. Justin Bieberin viimeaikaiset laittomuudet ovat herättäneet kysymyksen siitä, voitaisiinko tähti karkottaa Yhdysvalloista takaisin kotimaahansa Kanadaan. Kerroimme taannoin kansalaisadressista, jossa 274.000 allekirjoittanutta vaatii teinipopparin karkottamista maasta. Valkoinen talo ei kuitenkaan ota virallisesti kantaa popparin karkoittamiseen.

Rattijuopumus, jatkuva äänekäs biletys, naapureiden häirintä ja huumesyytökset ovat vain muutamia Justin Bieberiin liitettyjä asioita. Poppari ilmoitti taannoin haluavansa tehdä parannuksen vaihtamalla ystäväpiiriään. Bieber haluaa päästä kauemmas huonoista vaikutteista ja katsoo tästä eteenpäin tarkemmin, keiden kanssaan aikaansa viettää. Mielenmuutos voi johtua siitä, että supertähti on palannut takaisin yhteen tyttöystävänsä Selena Gomezin kanssa.