Kissanomistajille kehiteltiin oma työpöytä – vihdoinkin työrauha?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Olet juuri alkamassa työstämään tärkeää kouluprojektia tietokoneellasi, kun kissasi päättää haluta huomiotasi. Karvakasa hyppää työpöydällesi ja kävelee tietokoneesi näppäimistöllä tehden työskentelystä varsin haastavaa. Kuulostaako tutulta?

catable27042014

Hongkongilainen suunnittelija Ruan Hao on kehitellyt uudenlaisen pöydän kissan omistajille. Hän uskoo sen ratkaisevan vanhan ongelman. Kyseessä on työpöytä, joka sisältää kissan mentäviä koloja ja tasoja. Ruan uskoo kissojen mielummin tutkivan pöydän sisäänsä kätkemiä salaisuuksia, kuin viettävän aikaa tietokoneen näppäimistön tai tärkeiden papereiden päällä.

Kyseessä on siis mahdollisesti täydellinen työpiste esimerkiksi bloggaajille. Työpöytä mahdollistaa kirjoittamisen ja kissan kanssa leikkimisen samanaikaisesti. Ainakin mikäli oletetaan, että eläin todellakin suostuu todellakin pysyttelemään poissa näppäimistöltä.