KKK-johtaja jäi kiinni mustaihoisen miesprostoituoidun kanssa

Ohhoh! · Stara.fi

Ku Klux Klan on pahamaineinen amerikkalainen järjestö, joka tunnetaan erityisesti valkoisen rodun rasistisesta ylistämisestä. Järjestö vastustaa esimerkiksi juutalaisia, mustaihoisia ja homoseksuaaleja. Väkivaltaisuuksien takia usein otsikoissa paistatteleva KKK on nyt joutunut noloon tilanteeseen entisen johtohahmonsa Frazier Glenn Millerin vuoksi.

Viranomaisten tietolähteeksi paljastunut 73-vuotias Miller on ABC Newsin saamien tietojen mukaan pidätetty aikoinaan järjestönsä teemojen kannalta hyvin kyseenalaisessa tilanteessa. Hänet nimittäin löydettiin poliisin ratsiassa henkilöauton takapenkiltä harrastamassa seksiä naiseksi pukeutuneen mustaihoisen miesprostituoidun kanssa.

– Se oli aika shokeeraavaa. En lähde käymään läpi asian yksityiskohtia, sillä ne ovat melko rajuja. Luulen, että faktat puhuvat puolestaan ja ihmiset voivat vetää niistä omat johtopäätöksensä siitä miten sopimattomia ne ovat, syyttäjä J. Douglas McCullough kertoi ABC Newsille.