Poptähdet hengenvaarassa – koditon hyökkäsi veitsen kanssa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Englantilais-irlantilainen popyhtye The Wanted ilmoitti vuoden alussa lopettavan yhteistaipaleen tämän vuoden kiertueen jälkeen. Nyt kuitenkin yhtye oli vaarassa menettää kaksi jäsentää etuajassa vaarallisen teräaseella suoritetun hyökkäyksen takia.

The Wantedin Siva Kaneswaran ja Jay McGuiness joutuivat vaaratilanteeseen, kun koditon mies hyökkäsi yllättäen miehiä kohti veitsen kanssa varustautuneena. Bändin laulajat olivat antaneet miehelle muutaman dollarin Denverissä elokuvista poistuttuaan. Valitettavasti summa ei tyydyttänyt katujen miestä ja hän yritti hyökätä kaksikon kimppuun. Miehet joutuivat keskenään kärhämään ja lopulta koditon kipitti karkuun. Asia selvitettiin ilman virkavallan apua, TMZ-sivusto raportoi.

The Wanted -poikabändi on ilmoittanut hajoavansa kiertueen jälkeen. Yhtye julkisti tiedotteen, jossa he kertoivat haluavansa keskittyä henkilökohtaisiin projekteihin. Yhtye suorittaa vielä toukokuuhun saakka kestävänsä Word of Mouth -kiertueensa, jonka jälkeen he laittavat pillit pussiin.

The Wanted -yhtyeeseen kuuluivat Max George, Siva Kaneswaran, Jay McGuiness, Tom Parker ja Nathan Sykes. Heidän debyyttisinglensä All Time Low julkastiiin vuonna 2010 ja se viihtyi hittilistojen ykkösenä viikon verran. Poikabändi on julkaissut kaksi studioalbumia, The Wanted ja Battleground.