Mariah Carey käyttää yli 30 000 euroa koirien kauneushoitoihin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Poptähti Mariah Carey on kahdeksan jackrussellinterrierin omistaja. Diivan tiedetään rakastavan ylellistä elämäntyyliä, jota hän vaalii myös koiriensa hoitamisessa. Laulajatar käyttää karvakuonojaan lemmikkieläimille tarkoitetuissa kauneushoitolassa esimerkiksi kokovartalohieronnassa ja turkin trimmauksessa.

Mirror-lehden mukaan koirien hemmottelemisesta kertyvä lasku ei sovi tavallisten pulliaisten silmille, sillä jo tavallinen päivähoito luksusluokan Chateau Marmuttissa, Barkingham Palacessa tai Pour La Poochissa maksaa maltaita. Hän on myös palkannut avukseen huipputrimmaajan, joka veloittaa vähintään 480 euroa yhdestä hoidosta. Laulajalta uppoaa vuosipuulla koirien hyvinvointiin ja turkin huoltoon noin 32.200 euroa.

Mariah Careyn koirilleen tarjoama lempihoito on tehty mustikoilla, ja sen tiedetään ehkäisevän ryppyjä. Hän käyttää koiriaan Los Angelesissa spesiaalihoidoissa aina ennen matkustamistaan. Naisen aviomies Nick Cannon on sanonut laulajattaren olevan koukussa puhtaiden koirien tuoksuun.