Naisopettaja tarjosi oppilaalleen villin sylitanssin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Huonosti käyttäytyvien opettajien jono saa usein jatkoa kasvatusalan ammattilaisista, jotka ovat lipsahtaneet tunneilla tai vapaa-ajalla hieman liian läheisiin väleihin oppilaidensa kanssa. Ei ole harvinaista, että teinipoikien fantasia himokkaasta opettajasta käy toteen, sillä uutisoimme tämänkaltaisista tapauksista turhan usein.

Nyt kuitenkin teksasilaista Stovall Middle Schoolia järkyttää tapahtuma, jossa 42-vuotias opettaja Felicia A. Smith antoi todella kyseenalaista huomiota luokassa olleelle syntymäpäiväsankarille.

ABC13-paikallisuutisten mukaan opettaja kutsu 15-vuotiaan pojan luokan eteen asetetulle tuolille ja aloitti teinien edessä villin sylitanssin. Opettaja heilutti takamustaan pojan kasvojen edessä ja kosketteli itseään jalkoväliä myöden.

Nainen oli pyytänyt poikaa jopa läppäsemään häntä pepulle. Tanssi kesti musiikin tahdittamana yhteensä neljä minuuttia. Tanssi loppui opettajan antamaan halaukseen, jossa hän toivotti hämmentyneelle teinille hyvää syntymäpäivää. Opettaja on erotettu kuulusteluiden ajaksi, eikä hän todennäköisesti voi jatkaa uraansa enää koskaan.