Ohhoh, Oasis on tekemässä paluuta?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Noel Gallagheria pidetään yhtenä Britannian merkittävimmistä ja lahjakkaimmista muusikoista. Rokkari erosi yhtyeestä vuonna 2009 riideltyään rajusti veljensä ja kollegansa Liam Gallagherin kanssa. Noel Gallagher on aiemmin kertonut, ettei kaipaa Oasis-yhtyeen kulta-aikoja. Hän on kuitenkin ylpeä 15 vuoden rock-uran saavutuksista.

Brittibändi Oasis oli ennen hajoamistaan yksi 1990-luvun menestyneimmistä rock-kokoonpanoista. Yhtyeen entinen laulaja Liam Gallagher muistetaan muun muassa takavuosien päihdesekoiluistaan ja lukuisista villeistä tempauksista. Nyt hänen kerrotaan rauhottuneen ja raitistuneen. Nyt monien Oasis-fanien rukouksiin on vastattu, sillä taistelevien veljesten on kerrottu palanneen puheväliehin keskenään.

The Sunin mukaan Liam ja Noel etenevät pieniä askeleita yhteenpalaamisen mahdollistaakseen. Oasiksen paluuta pidetään kuitenkin mahdollisena vasta vuonna 2016, koska kaikilla bändin jäsenillä on useita omia projekteja kesken musiikkirintamalla. Oasiksen entinen kitaristi Paul ”Bonehead” Arthurs on aloittanut keikkailemisen soolona. Gallagherin veljesten on spekuloitu ja pyydetty liittyvän hänen seuraansa. Bonehead on kuitenkin kiistänyt huhut yhteenpaluusta.