Liikaa alkoholia ja huumeita: Selena Gomez katkaisi välit teini-ikäisiin Kardashianeihin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme äskettäin supersuosiosta nauttivan poppari Justin Bieberin haaveilevan elämänlaadun paranemisesta. Mies on muun muassa vaihtanut radikaalisti ystäväpiiriään. Myös vieroitushoidossa tammikuussa piipahtanut Selena Gomez on tehnyt saman peliliikkeen, ja nainen väittää muun muassa Kardashianien klaaniin kuuluvien pikkusisarusten olevan hyvin haitallista seuraa.

Selena Gomez on päättänyt katkaista välit Kendall ja Kylie Jenneriin, koska he ovat 21-vuotiaan popparin mukaan myrkyllisiä neitokaisia. Selena on lopettanut Kardashianien nuorikkojen seuraamisen Instagramissa ja hän on samaan syssyyn poistanut kaikki yhteiskuvat. TMZ-sivuston mukaan Selenan tarkoituksena on keskittyä nyt täysillä uraan ja bailueläimen rooli saa väistyä.

Selena Gomez on viihtynyt tiiviisti Jennereiden seurassa viime kuukausina vieroitushoitojaksonsa jälkeen. Samaan aikaan neitokainen on viettänyt aikaansa on-off -poikaystävä Justin Bieberin kanssa. Laulajatar tajusi seuran olevan liian viinan- ja huumeiden huuruinen viettäessään neitokaisten kanssa aikaa Coachella-festivaaleilla aiemmin tässä kuussa. Selena Gomez perui maailmankiertueensa ja yrittää päästä takaisin raiteille. Hän käy esimerkiksi päivittäin kirkossa.