Ihmis-Barbie suuntasi uimarannalle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ukrainalainen Valeria Lukyonova on ollut viime aikoina tiiviisti otsikoissa omituisten kommenttiensa ansiosta, sillä muovinukkea muistuttava nainen sanoi haastattelussa ihmisten olevan rumia rotujen sekoittumisesta johtuen. Hän on julkaissut ahkerasti videoita nettiin, joista yhdellä hän on rantatunnelmissa.

YouTube
YouTube

Tavallisissa ihmisissä runsaasti mieleipiteitä herättävä Valeria Lukyanova on tuoreella videolla aurinkoisissa maisemissa. Neljäminuuttisella videolla neitokainen näyttää huomattavasti ihmismäisemmältä kuin muovisissa valokuvissa. Valeria herää videoilla ikään kuin eloon Barbie-nuken roolistaan, vaikka naisen superhoikka uuma onkin monen mielestä kaikkea muuta kuin luonnollisen näköinen.

Video on samaan aikaan hyvin surullinen. Tämä lähinnä siksi, että kaunis nainen lauleskelee ja kuvaa videoita aina yksin. Tulee väkisinkin mieleen, eikö hänellä ole ketään tai mitään muuta elämässään kuin oma peilikuva? Ei sillä, etteikö nainen olisi saavuttanut lyhyessä ajassa huomattavasti lisää kuuluisuutta, ja sitä myöten varmasti myös hännystelijöitä.

Ukrainalainen Valeria Lukyonova on tullut suurelle yleisölle tutuksi muovisen Barbie-nuken elävänä kaksoisolentona. Neitokainen ilmoitti taannoin siirtyvänsä valoravintoon. Hänen mukaansa ihmiset tarvitsevat ravinnokseen ruoan sijaan ainoastaan valoa ja ilmaa, eli samaa kuin kasvit.