Justin Timberlake jätti tarjoilijalle lähes 4 000 dollarin juomarahan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen poptähti Justin Timberlake tuli aikoinaan kuuluisaksi ’N Sync -yhtyeen riveistä. Sittemmin poikabändiuran hylännyt tähti lähti kokoonpanosta omille teilleen, ja on julkaissut jo neljä huippumenestynyttä soololevyä. Niistä viimeisimpiä ovat The 20/20 Experience ja The 20/20 Experience – 2 of 2.

Timberlake kiertää parhaillaan Eurooppaa kiertueensa merkeissä, ja hänet nähdään kesällä esiintymässä myös Suomessa. Nyt mies on kuitenkin päätynyt otsikoihin Saksassa oleilunsa ansiosta. Justin on avokätinen herra, sillä Crystal Cologne -klubilla juhlittuaan hän jätti tarjoilijalle 3.920 dollarin tipin. Paikan omistajan mukaan tähti oli hyvällä tuulella ja todellinen herrasmies, uutisoi Cambio-sivusto.

Timberlaken sooloura nousi huippuunsa Justified-levyllä, jonka tuottajina häärivät The Neptunes -levy-yhtiön Chad Hugo ja Pharrell Williams. Myös toinen albumi FutureSex/LoveSounds keräsi hurjan määrän faneja esimerkiksi kappaleiden My Love ja Sexyback kautta. Uusimpien levyjen kuuluisimpia kappaleita lienevät Suit&Tie, Mirrors ja Take Back the Night. Timberlake on naimisissa näyttelijätär Jessica Bielin kanssa.