Kardashianilta raju netti-isku Selena Gomezille

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulaja-näyttelijä Selena Gomez oli taannoin vieroitushoidossa. Sittemmin neitokainen teki remonttia elämässään katkomalla tuhoisia ihmissuhteita. Esimerkiksi Kardashianien perheen 18 ja 16-vuotiaat pikkusisarukset saivat lähtöpassit Gomezin elämästä.

Parikymppinen poppari on kertonut julkisesti, että ei voi olla enää Kendall ja Kylie Jennerin kaveri, koska siskokset ovat liian myrkyllisiä hänelle. Selena oli huomannut asian Coachella-festivaaleilla, joilla hän kertoi kyllästyneensä ympärillään olleeseen bilettämiseen ja huumeisiin. Kiertueensa hiljattain peruuttanut tummaverikkö onkin nyt ottanut itseään niskasta kiinni. Hän käy muun muassa joka päivässä kirkossa rukoilemassa.

Nyt Kendallin ja Kylien isosisko Khloe Kardashian on puolustanut siskojaan rajusti Twitterissä, ja hän twiittasi sisaruksiaan koskevan teksti Selena Gomezille osoitettuna. Tekstissä lukee, että hänen pienemmille siskoille ei kannata ryppyillä, vaikka Selena onkin ylittänyt maagisen 20 ikävuoden kynnyksen. Khloe kertoo itsekin kulkevansa edelleen kakkosella alkavissa ikävuosissa, mutta sanoo tuntevansa likaisen pelin teiniä huomattavasti paremmin.