Mies luuli lentokoneen ohjaamoa vessaksi – seurauksena hätätilanne

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Jotkut ihmiset lievittävät lentopelkoaan alkoholilla, vaikka sen nauttiminen ei ole järkevää ainakaan pitkillä lennoilla. Elimistö tarvitsee enemmän vettä lentomatkoilla, eikä alkoholi edistä asiaa kehoa kuivattavalla vaikutuksellaan. Silti lentokoneissa ryypiskeleviä ihmisiä riittää jokaisella lennolla.

Tietysti runsas juominen aiheuttaa lopulta myös sen, että virtsaamisen tarve lisääntyy. Nyt 28-vuotias Matt Christopher oli matkalla kotimaastaan Australiasta Balille. New York Postin mukaan nuori herra oli ollut sen verran ”soossissa” lennon aikana, että erehtyi huono-onnisesti lentokoneen vessan ovesta. Hän yritti päästä väkivalloin lentokoneen ohjaamoon.

Valitettavasti miehen tempaus aiheutti kaappausvaroituksen ja Balin lentokenttä suljettiin oletetun vaaratilanteen vuoksi kahdeksi tunniksi ennen koneen laskeutumista. Lentohenkilökunta pani miehen käsirautoihin jo koneessa. Lentokentällä oli vastassa poliisien erikoisyksikkö. Kaikki lentokoneen 137 matkustajaa pääsivät turvallisesti perille määränpäähänsä ja nuorta matkamiestä odotaa syytteet vaaratilanteen aiheuttamisesta.