Rita Ora paljasti rajut seksileikkinsä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Seksileikkien suhteen makuja on monia, ja osa pitää hieman mausteisimmista leikeistä. Joskus julkkikset suostuvat avautumaan petimieltymyksistään haastattelutilanteissa. Nyt brittipoppari Rita Oran suusta on kuultu yllättäviä paljastuksia.

Hän on kertonut America’s Power 105.1 FM -radiokanavan haastattelussa olevansa mieltynyt rajuihin seksipuuhiin. Fifty Shades of Grey -elokuvan bondage-leikit eivät pelota pätkääkään Ritaa, joka tuntee niihin vetoa.

– Pidän ruoskasta! Fifty Shades of Grey on täydellinen minulle, koska rakastan kirjaa. Pidän odottamattomista jutuista, pieni määrä kipua, ei liikaa, kertoi Rita Ora haastattelussa.

Brittiläinen 23-vuotias poplaulaja Rita Ora erosi taannoin DJ-poikaystävästään Calvin Harrisista. Sittemmin pari kuitenkin palasi takaisin yhteen, ja heidät on nähty jälleen yhdessä lukuisissa viihdealan tilaisuuksissa. Ora tullaan näkemään Fifty Shades of Grey -elokuvasarjassa Christian Greyn Mia-sisaren roolissa.