Syöpäpotilas pysäytti pankkiryöstäjän – ajoi autolla päin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Olemme uutisoineet huono-onnisista pankkiryöstäjistä, joiden rahakas matka on tyssännyt pian ryöstösaaliin saamisen jälkeen. Yleensä syynä on ollut pankkiryöstäjien köyhemmällä ajattelukyvyllä varustettut aivot, mutta nyt eräällä ryöstäjällä on ollut matkassa myös rutkasti epäonnea.

Huffington Post kertoo 38-vuotiaasta Alexis Laskowskista, joka oli päättänyt ryöstää Yhdysvaltojen Warringtonissa sijaitsevan PNC Bank -nimisen pankin. Kun mies oli paennut ulos, oli 51-vuotias syöpäpotilas Tina Gleim ollut sattumalta rakennuksen ulkopuolella. Kuultuaan miehen teoista päätti tomera nainen pysäyttää ryöstäjän.

Hän ajatteli, ettei hänellä ole hävittävää, ja nainen törmäsi autollaan tahallisesti Laskowskin maastoautoa päin. Ryöstäjä oli jatkanut pahoin vaurioituneesta ajopelistä huolimatta matkaansa, kunnes joutui hylkäämään huonossa jamassa olleen auton vain kivenheiton päähän ryöstöpaikasta. Poliisi sai Laskowskin nopeasti kiinni ja toimitti kaltereiden taakse puolen miljoonan dollarin takuita vastaan, WHP-televisiokanava kertoo.