Tylsää koulutunnilla? Tässä hieman opittavaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ihminen voi keksiä temppuja kaikista arkipäiväisistä esineistä ja asioista, kun esimerkiksi mandariineilla voi harjoitella jonglööraamista ja pelikorteilla silmänkääntötemppuja. Nyt esittelemme kaksi nuorukaista, jotka hallitsevat uskomattomat kynien käsittelytaidot.

YouTube
YouTube

Pojat pyörittelevät kyniä kuin rumpalit rumpukapuloitaan ja vaikka temput näyttävät helpoilta, ovat he varmasti treenanneet liikkeitä useamman kuukauden. Videolla esiintyvät Ian Jenson ja PPM saavat varmasti huomion koulussa oppituntien aikana, kun he pyörittelevät kyniään upeasti heitellen. Video on ladattu nettiin jo viime vuoden joulukuussa, mutta sen jälkeen taltioinnin on nähnyt yli miljoona silmäparia.

Temppu näytetään videolla myös hidastettuna ja jokainen voi harjoitella samanlaisia liikeratoja perässä. Pyörittelemisen lisäksi pojat jonglööraavat ja tasapainoilevat esineillä. Sorminäppäryyttä vaativa taiteilu on varmasti pitkän harjoittelun tulos.