BB-tähti Iida Repo voitti PAF-pokeriturnauksen – lahjoitti voittorahat lastensairaalalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -talossa vuoden 2012 tuotantokaudella hyvin menestynyt Iida Repo osallistui viikonloppuna Suomen Nuorkauppakamarien vuosikokouksen yhteydessä Silja Symphonylla järjestettyyn PAF-pokeriturnaukseen. Turnauksen lopulta voittanut Iida päätti jakaa voittorahat hyvään tarkoitukseen.

iidarepo29042014a

Akaan Nuorkauppakamarin puheenjohtajana tänä vuonna toimiva Repo lahjoitti yhteensä 2.000 euron voittorahansa Lastensairaala 2017 -hankkeelle. Kyseessä ei ollut ensimmäinen lahjoitus, jonka hän on ohjannut lastensairaalalle.

– Lahjoitin sinne myös joulukorttiroposet jo viime jouluna. Nyt oli mahdollisuus laittaa isompi potti, Iida Repo kertoi Staralle.

Pokeriturnaukseen osallistui Iidan lisäksi myös kansainvälinen joukko eri maiden nuorkauppakamarilaisia vaikuttajia sekä seminaaritapahtuman keynote-puhujia. Toiseksi turnauksessa sijoittui Seinäjoen Nuorkauppakamarin puheenjohtaja Satu Tausta ja kolmanneksi Belgian edustaja Gregor Velz. Lisäksi turnauksessa olivat mukana muun muassa tutkimusmatkailija Pata Degerman ja Suomen Nuorkauppakamarien kansallinen puheenjohtaja Irene Lamberg.

iidarepo29042014b