Miesten pitsipöksymallisto pinkimpi kuin koskaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme noin vuosi sitten markkinoille tulleesta tyttömäisestä alusasusarjasta, joka oli tarkoitettu miehille. Mukana mallistossa oli pistikorsetteja, silkkiruseteilla varustettuja pikkupöksyjä ja stringejä. Nyt myös toinen yritys on tuonut vaaleanpunaisia miesten alusasuja miesten mieliksi.

Wish Room
Wish Room

Wish Room myy uroksille tarkoitettuja pitsipöksyjä, rintaliivejä ja baby doll -satiinimekkoja. Kaikki vaatteet ovat myynnissä Rakuten-verkkokaupassa, ja tuotevalikoimaa voi pitää hyvinkin tyttömäisenä. Kevätmallisto on kyllästetty röyhelöillä ja ruseteilla. Rintaliivejä on luonnollisesti saatavilla vain A-kuppikoolla.

Kaikista härskein tuote on kaiketi miesten sukkahousut, joiden etumuksessa on erillinen reikä penikselle. Miesten pitsiset alusvaatteet herättävät aina hämmennystä ja huvittuneisuutta ihmisten keskuudessa. Miesten pitsialusvaatteet esitellään yleensä mukavina vaatekappaleina, jotka eivät hierrä, kierrä tai putoa. Alusvaatteiden materiaali on myyjien mukaan miellyttävän pehmeää ja samalla kaunista.

Wish Room
Wish Room
Wish Room
Wish Room
Wish Room
Wish Room